De community

voor trouwleveranciers,
actief op gebied van (multi)culturele bruiloften

NEXT EVENT >>> 22.05.2024

Op 22 mei is het zover! De volgende editie van het netwerkevent,
speciaal voor trouwleveranciers die zich richten op (multi)culturele bruiloften.
Dit keer staat het event in het teken van:

NETWERKEN

SOCIAL MEDIA

NAAMSBEKENDHEID CREËREN

De vorige editie

In de eerste zeer succesvolle editie, hebben we het gehad over onze multi-/culturele doelgroep, het extra stukje service richting bruidsparen en het hoog houden van onze professionaliteit en kwaliteit. Daarna gingen we dieper in, in de kracht van samenwerken en de manieren waarop we dat kunnen doen. Met succes, want er zijn hele mooie samenwerkingen tot stand gekomen en waardevolle inzichten ontstaan. 

Dit keer gaan we een stapje verder

NETWERK EVENT >>> 22.05.2024

Dit keer draait alles om netwerken, social media en het vergroten van jouw naamsbekendheid. Met 2 topexperts op het gebied van marketing en social media, die ook nog eens veel affiniteit hebben met onze doelgroepen,
ga je alle ins & outs leren over het:

ONTMOET DE Sprekers

Naast het moment om te netwerken, gaan we met 2 topexperts op het gebied van marketing en social media, die ook nog eens veel affiniteit hebben met onze doelgroepen, alle ins & outs leren. Ontmoet de marketingexperts!

SHAROMY AUTAR | tHE BLOSSOM BAR | MARKETING EXPERT

Ik ben Sharomy Autar, een gepassioneerde marketeer met een schat aan ervaring en een liefde voor het bouwen van sterke merken. Mijn marketingcarrière heeft mij geleid langs een boeiend pad vol uitdagende projecten – van het uitrollen van productlanceringen voor Samsung tot het opzetten van succesvolle social media en brand awareness campagnes voor Westfield Mall of the Netherlands.

Sinds kort ben ik ook actief in de trouwbranche met mijn nieuwe onderneming, The Blossom Bar. Het is een spannend nieuw hoofdstuk waarin ik mijn creativiteit en passie voor storytelling volledig kan uiten.

Tijdens de volgende bijeenkomst zullen we samen werken aan het definiëren van jouw unieke merkidentiteit, waardoor je een solide basis hebt voor je social media strategie. Ontdek hoe je jouw verhaal kunt vertellen, je doelgroep kunt bereiken en jouw merk kunt laten opvallen in de digitale wereld. Ik heb er zin in, jullie ook?

Wedding King is een bekende naam in de trouwwereld. Bij zowel toekomstige bruidsparen, als bij trouwleveranciers. Hij verzorgt de meest prachtige en unieke decors. En weet je wat nu zo bijzonder is? De eigenaar, Aashish, heeft zijn naamsbekendheid opgebouwd, zonder zijn gezicht op social media te tonen. Het was dan ook een ware zoektocht om een foto te vinden, zodat jij kennis kan maken met het gezicht achter Wedding King. But here he is: meet Aashish! Het is niet gek dat hij een grote naamsbekendheid heeft gecreëerd: hij is afgestudeerd in marketing! Hoe fijn is het, dat hij een expert is in zijn vak, ook nog eens actief is in onze branche?! Tijdens het netwerkevent gaat hij jou helpen om inzicht te krijgen, zodat jij ook een grotere naamsbekendheid gaat creëren. Don’t miss out!

AASHISH | WEDDING KING | MARKETING EXPERT

Netwerkevent trouwleveranciers

SPECIAL GUEST!

Als kerst op de taart komt er een spraakmakende bekende gastspreker, die de living proof is op gebied van de kracht van een goede marketing. Meet onze gueststar van het event:

JURINO | SUPER DUSHI CHEF | CONTENT CREATOR | KOOKBOEKEN AUTEUR

Jurino

Hij heeft 166K volgers op Instagram en 182K volgers op Facebook.

Jurino, beter bekend als Super Dushi chef, deelt dagelijks via zijn Facebook, Instagram en (later) TikTok  accounts, kookvideo’s, waarmee hij meer dan een half miljoen volgers bereikt. 

Zijn verhaal achter zijn succes en hoe hij dit heeft bereikt gaat hij tijdens het event met ons delen. Hoe gaaf is dat!?

Een kans die je niet mag missen!

TICKETS & PROGRAMMA

Na een succesvolle eerste editie is dit event nu open voor élke ondernemer die actief is in de (multi)culturele trouwbranche.
Tickets: 65 euro
Community-leden: 55 euro (informeer naar de kortingscode)
Dit bedrag is inclusief:
Join us!

Samenwerken, verbinden en versterken: Let’s grow together!

NETWERKEN

SOCIAL MEDIA

NAAMSBEKENDHEID CREËREN

De wedding business community is een platform, opgericht voor trouwleveranciers die actief zijn op gebied van (multi)culturele bruiloften. Het doel van dit platform is om op een laagdrempelige manier  van elkaar te leren, te sparren en elkaar te verbinden & te versterken. Met het oog dat wij met onze bedrijven nog sterker worden en steeds meer kunnen groeien en professionaliseren.

WEDDING BUSINESS COMMUNITY

volg ons via social media