van partyplanner naar weddingplanner

De één op één training voor ervaren planners, die nog beter willen worden in hun werk en willen doorgroeien naar professioneel weddingplanner.

Weddingplanners school

Hi collega planner,

wat leuk dat je hier bent! Als succesvolle partyplanner  ben je al gewend om feesten tot in de puntjes te verzorgen en nu wordt je steeds vaker gevraagd voor bruiloften. Maar wanneer het aankomt op bruiloften, sta je voor nieuwe uitdagingen. 

Je merkt dat:

  • je een stuk inhoud op gebied van weddingplanning mist
  • de overgang van partyplanning naar weddingplanning een verschil blijkt
  • de ondersteuning van bruidsparen een cruciale rol speelt in de voorbereiding
  • de invulling van de dagindeling niet hetzelfde is als een party
  • je de praktische details mist die nodig zijn om een bruiloft vlekkeloos te laten verlopen.

Je verlangt naar de kennis en begeleiding om deze overgang soepeler te maken en om op te vallen als een uitzonderlijke weddingplanner, zonder dat het ten koste gaat van je kostbare tijd. 

Lets step up the game!

je wilt uitblinken als weddingplanner en:

Ik ging van partyplanner naar weddingplanner en had een bruiloft met 1500 gasten

Ik ben Hamida Hamerslag en ik help jou om de weddingplanner te worden die jij wenst te zijn. Zodat jij het beroep weddingplanner met de juiste precisie, vol zelfvertrouwen en op een professionele manier kunt uitvoeren.

Inmiddels werk ik 7 jaar als weddingplanner en heb ik al meer dan 55 bruiloften mogen organiseren: voor verschillende culturen, in de meest uiteenlopende thema’s, waarvan één op het prachtige Curaçao. Mijn grootste bruiloft was er één met 1500 gasten en mijn kleine met 30 gasten.

Door mijn rijke ervaring als weddingplanner, weet ik precies waar je als weddingplanner aan moet denken.

"Erg leerzaam"

“Geen vraag is te gek en de ins en outs van het weddingplannen worden met volledige transparantie gedeeld.”

Sarah Kidane

introducing

het één op één traject
voor planners

In 5 intensieve sessies leer ik jou alle ins & outs over het vak weddingplanning en de business erachter. Onder directe begeleiding ga ik jou helpen om jouw vaardigheden en kennis te ontwikkelen, zodat je zelfverzekerd en met juiste expertise de mooiste bruiloften gaat organiseren. Inclusief meeloopdag op een echte bruiloft!

Dit traject wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en we richten ons specifiek op de uitdagingen waar jij mee worstelt. We behandelen vraagstukken die waar jij tegenaan loopt en ik help jou jouw grijze gebieden te ontdekken.

Voorbeelden van vraagstukken:

Tarieven en PAKKETTEN

Welke prijzen en werkzaamheden kun je gaan aanbieden?

De ultieme weddingplanning

Hoe maak je de ultieme planning en organiseer je meerdere bruiloften per jaar?

Hoe coördineer je grote bruiloften?

Hoe bewaak je de grote lijnen en behoud je toch een scherp oog voor de details?

Hoe maak je een perfecte draaiboek?

Welke elementen zijn onmisbaar?

YOUR WEDDING BUSINESS

Hoe kom je aan klanten? Hoe maak je een onweerstaanbare offerte? Welke algemene voorwaarden zijn van toepassing? In deze module komen alle Wedding Business zaken aan bod.

Ik bekijk welke essentiële punten jij nog moet verwerven aan kennis en vaardigheden en help jou daarmee.

INCLUSIEF MEELOOPDAG TIJDENS EEN ECHTE BRUILOFT!

Hoe gaan we dat doen?

Je situatie in kaart brengen

Tijdens een brainstormsessie duiken we in jouw huidige situatie, jouw doelen en wat er nodig is om daar te komen. We bespreken jouw specifieke uitdagingen en ik help je identificeren welke kennis en vaardigheden je nog moet verwerven. Samen creëren we een gedetailleerd plan van aanpak, zodat we doelgericht stappen kunnen zetten en meteen aan de slag kunnen.

Persoonlijke coaching en begeleiding

Onder mijn persoonlijke begeleiding gaan we doelgericht aan de slag met de vraagstukken die voor jou van belang zijn. Je zult diepgaand
inzicht krijgen in de vaardigheden en vakkennis die essentieel zijn voor een
succesvolle weddingplanner. Samen maken we een planning, stellen we een draaiboek op en beantwoord ik al jouw prangende vragen over jouw toekomstige Wedding Business. Je ontvangt praktische tools en leert effectieve technieken die je direct kunt toepassen in de praktijk.

ALLES WAT JE NODIG HEBT

Je krijgt onmiddellijk toegang tot alle zakelijke documenten die een weddingplanner nodig heeft, zodat je deze naar eigen wens kunt aanpassen. Denk hierbij aan handige hulpmiddelen voor het opstellen van planningen, bestanden voor draaiboeken, voorbeelden van dagindelingen, maar ook zakelijke documenten zoals algemene voorwaarden, factuurtemplates en offertes. Hiermee heb je alles binnen handbereik om jouw eigen unieke stempel te drukken op elke bruiloft die je plant.

INCLUSIEF MEELOOPDAG TIJDENS EEN ECHTE BRUILOFT!

Dit is inclusief:

het weddingplanners theorieboek:

meer dan 120 pagina’s aan waardevolle informatie en praktische tips. Alleen verkrijgbaar bij de Wedding Business Academy.

Toegang tot DE WEDDINGPLANNERS LOUNGE:

de besloten online leeromgeving met daarin checklists, templates, formats van trouwprogramma’s, het draaiboek en zakelijke documenten.

Weddingplanners coachcalls

6 PERSOONLIJKE COACHCALLS:

één op één gesprekken om in alle vertrouwen te overleggen of te sparren over jouw stappen of struggles.

INVESTERING

STARTDATUM

Vanaf 7 februari 2024 beschikbaar

(nog 2 plekken beschikbaar voor 2024)

BEDRAG

voor € 3950,- exclusief BTW of 

in drie termijn van € 1320,- exclusief BTW

DUUR TRAJECT

6 dagdelen in onderling overleg te plannen, kan zowel online als persoonlijk.

 

"Alle kennis die ik heb opgedaan,
kan ik gebruiken."

“Een DEEP DIVE sessie zonder gezeur. Het waren intensieve dagen waar we samen hebben gebrainstormd en uitgebreid gesproken over mijn knelpunten. Maar ook hoe ik een gedetailleerd plan van aanpak en draaiboek moet maken mbt het plannen van een destination wedding. Alle vraagstukken die ik had, zijn behandeld. Hamida heeft mij heel veel tools aangereikt die kan gebruiken voor mijn business. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met bruiloften plannen in het mooie Toscane. Hamida, is echt een powervrouw en een fijn mens om mee samen te werken. En ze is ook gezellig! Thank you girl for everything!”

Annemarie Emod - Eigenaar Annmariage

Go get whats yours:

Ondersteuning op maat

Vanuit mijn rijke ervaring als weddingplanner, leid ik je door alle kennis en theoretische aspecten die essentieel zijn voor een weddingplanner. Hoe en wanneer we dat doen, gaan we samen bespreken.

Persoonlijke coaching

Tijdens het 1:1 traject ontwikkel je onder directe begeleiding de vaardigheden die je als weddingplanner nodig hebt. Je krijgt praktische tools en leert technieken die je direct kunt toepassen.

Na het traject

Na 6 sessies ben je klaar om je kennis toe te passen in de praktijk. Jouw coachcalls zijn daarna nog beschikbaar om vraagstukken te bespreken die je in de praktijk nog tegen gaat komen. Jouw persoonlijke coachcalls zijn 6 maanden inzetbaar. 

Ik heb nog wat vragen, mag ik je bellen?

Jazeker, plan jouw vrijblijvende call in via de gele knop.

We breathe weddings. We love weddings. We know weddings.

WEDDING BUSINESS ACADEMY nederland

Specialist op gebied van multiculturele weddings

volg ons via social media