Het aanbod

voor starters en ervaren weddingplanners

Kickstart

De online weddingplanners cursus “Kickstart”, waarin je persoonlijk, onder begeleiding, stap voor stap, wordt klaargestoomd tot een professionele weddingplanner.

Duur: 5 maanden

Wedding Business Boost

DIT IS PERFECT VOOR JOU ALS JE:

Een succesvolle start wilt als weddingplanner en daar je werk van wilt maken.

Weddingplanner worden tips

DIT IS PERFECT VOOR JOU ALS JE:

Een partyplanner-/ stylist bent en steeds vaker wordt gevraagd voor bruiloften.

Growth

Een intensieve 1:1 traject om direct stappen te maken. Leer de finesse van het weddingplannen en de business erachter. Leer wat het verschil is tussen het partyplannen en bruiloften voor toekomstige bruidsparen. Je krijgt direct praktische handvatten op specifieke vraagstukken, die je meteen kunt toepassen, zonder huiswerk te maken. 

Duur: 5 dagdelen

Wedding Business Boost

NIEUW! Beschikbaar vanaf 1 juni 2024.

Je bent al een tijdje bezig als weddingplanner, maar je weet dat je er meer uit kunt halen. Je merkt dat je soms vastloopt en verder wil zijn dan je nu bent.

Je wilt geen tijd meer verspillen. Niet meer aanmodderen. Maar focussen op de richting naar meer succes. Waarbij je die succes wilt behouden. Meer focus, meer bruiloften, meer inkomsten.

Duur: 6 maanden close coaching

Weddingplanners cursus

DIT IS PERFECT VOOR JOU ALS JE:

al een tijdje bezig bent als weddingplanner, maar die extra finesse, sparring, inhoud en praktische details mist.

"Alle kennis die ik heb opgedaan,
kan ik gebruiken."

“Een DEEP DIVE sessie zonder gezeur. Het waren intensieve dagen waar we samen hebben gebrainstormd en uitgebreid gesproken over mijn knelpunten. Maar ook hoe ik een gedetailleerd plan van aanpak en draaiboek moet maken mbt het plannen van een destination wedding. Alle vraagstukken die ik had, zijn behandeld. Hamida heeft mij heel veel tools aangereikt die kan gebruiken voor mijn business. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met bruiloften plannen in het mooie Toscane. Hamida, is echt een powervrouw en een fijn mens om mee samen te werken. En ze is ook gezellig! Thank you girl for everything!”

Annemarie Emod - Eigenaar @ Annmariage

ALLE TRAJECTEN ZIJN INCLUSIEF:

het weddingplanners theorieboek:

meer dan 120 pagina’s aan waardevolle informatie en praktische tips. Alleen verkrijgbaar bij de Wedding Business Academy.

Toegang tot DE WEDDINGPLANNERS LOUNGE:

de besloten online leeromgeving met daarin alle benodigde checklists, templates, voorbeelden van trouwprogramma’s, budgetten, moodboards, het draaiboek en zakelijke documenten.

Weddingplanners coachcalls

PERSOONLIJKE COACHCALLS:

één op één gesprekken om in alle vertrouwen te overleggen of te sparren over jouw stappen of struggles.

Erkend opleidingsinstituut

De Wedding Business Academy voldoet aantoonbaar aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs en staat geregistreerd bij het CRKBO. 

Advies nodig?

Je hoeft het niet alleen te doen

Twijfel je welke traject het beste bij jou en jouw doelen past? Of weet je niet zo goed welk richting je precies op wilt? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in. Ik denk graag met je mee.

We breathe weddings. We love weddings. We know weddings.

WEDDING BUSINESS ACADEMY nederland

Jouw go to expert om professioneel weddingplanner te worden

volg ons via social media