Wedding business boost

Speciaal voor weddingplanners die succesvoller willen zijn en die succes willen behouden.

Je bent al een tijdje bezig als weddingplanner, maar je weet dat je er meer uit kunt halen. Je merkt dat je soms vastloopt en verder wil zijn dan je nu bent.

Herken jij dit? 

Je spendeert uren aan het samenstellen en aanpassen van je prijzen, pakketten en offertes, omdat je twijfelt of je niet te duur bent of juist te weinig vraagt. Je zoekt een manier om alle waardevolle informatie in je pakketten en offertes te verwerken, zonder dat het een heel boekwerk wordt.

Je bent je interne wedding planning continue aan het veranderen, omdat je bang bent dat je iets vergeet. Je bent je op zoek naar een handige werkwijze, om overzicht te houden tijdens het organiseren en plannen van meerdere bruiloften tegelijk. 

Ook vraag je je af: Wat is dé manier om bruiloften te begeleiden, de grote lijnen te bewaken, de touwtjes in handen nemen, maar ook oog te hebben voor alle details? Wat bespreek je met het bruidspaar en wat bespreek je met de leveranciers? En hoe verwerk je al die informatie in een overzichtelijke draaiboek?

Je blijft diverse teksten overal en nergens verbeteren, je post weinig tot niets op social media, omdat je niet weet wát je moet posten.

Je zit in een vicieuze cirkel in het zoeken en verbeteren van jouw eigen Wedding Business, waardoor je focus om bruidsparen en bruiloften aan te trekken steeds meer achterblijft. Met als resultaat dat je nu weinig tot geen inkomsten verdient.

Je moddert hier en daar wat aan, maar het levert niet de gewenste resultaat. Je weet dat dit beter kan, want hoe doen die andere weddingplanners dat toch?

Je bent op zoek naar meer verdieping, die extra finesse én feedback van een ervaren professional. Je hebt antwoord nodig op de vragen die voor jou en jouw bedrijf van toepassing zijn. Je zoekt iemand die vanuit eigen ervaring met jou meedenkt. Zowel Wedding wise, als Business wise. Well, daar ga ik jou persoonlijk bij helpen.

Jij wilt meer klanten, moeiteloos meerdere weddings per jaar organiseren en er meer inkomsten mee verdienen, maar:

Geen tijd verspillen. Niet meer aanmodderen. Maar focus op de richting naar succes. Waarbij je die succes wilt behouden.

"Alle kennis die ik heb opgedaan, kan ik gebruiken"

“Het waren intensieve dagen waar we samen hebben gebrainstormd en uitgebreid gesproken over mijn knelpunten. Maar ook hoe ik een gedetailleerd plan van aanpak en draaiboek moet maken mbt het plannen van een destination wedding. Alle vraagstukken die ik had, zijn behandeld. Hamida heeft mij heel veel tools aangereikt die kan gebruiken voor mijn business. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met bruiloften plannen in het mooie Toscane.”

Annemarie Emod - Annmariage styling

Vanuit mijn jarenlange ervaring als weddingplanner, kan ik jou precies vertellen wat wel en niet werkt.

Inmiddels werk ik 8 jaar als weddingplanner en heb ik al meer dan 70 bruiloften mogen organiseren: voor verschillende culturen, in de meest uiteenlopende thema’s, waarvan één op het prachtige Curaçao. Mijn grootste bruiloft was er één met 1500 gasten en mijn kleinste met 30 gasten.

Door mijn rijke ervaring als weddingplanner, weet ik precies waar je als weddingplanner aan moet denken. 

"Erg leerzaam"

“Geen vraag is te gek en de ins en outs van het weddingplannen worden met volledige transparantie gedeeld.”

Sarah Kidane

introducing

DE WEDDING BUSINESS BOOST

Speciaal voor weddingplanners die succesvoller willen zijn en willen blijven

Hoe gaan we dat doen?

Je situatie in kaart brengen

Tijdens een brainstormsessie duiken we in jouw huidige situatie, jouw doelen en wat er nodig is om daar te komen. We bespreken jouw specifieke uitdagingen en ik help je identificeren welke kennis en vaardigheden je nog moet verwerven. Samen creëren we een gedetailleerd plan van aanpak, zodat je doelgerichte stappen kunt zetten en meteen aan de slag kan.

Persoonlijke coaching en begeleiding

Onder mijn persoonlijke begeleiding gaan we doelgericht aan de slag met de vraagstukken die voor jou van belang zijn. Je zult diepgaand
inzicht krijgen in de vaardigheden en vakkennis die essentieel zijn, om een succesvolle weddingplanner te zijn. Samen maken we een planning, houd ik jou accountable en beantwoord ik al jouw prangende vragen over jouw Wedding Business. Je ontvangt praktische tools en leert effectieve technieken die je direct kunt toepassen in de praktijk.

ALLES WAT JE NODIG HEBT

Je krijgt onmiddellijk toegang tot alle zakelijke documenten die een weddingplanner nodig heeft, zodat je deze naar eigen wens kunt aanpassen. Denk hierbij aan handige hulpmiddelen voor het opstellen van planningen, bestanden voor draaiboeken, voorbeelden van dagindelingen, maar ook zakelijke documenten zoals algemene voorwaarden, factuurtemplates en offertes. Hiermee heb je alles binnen handbereik om jouw eigen unieke stempel te drukken op elke bruiloft die je plant.

Bij dit traject ontvang je ook:

het weddingplanners theorieboek:

meer dan 120 pagina’s aan waardevolle informatie en praktische tips. Alleen verkrijgbaar bij de Wedding Business Academy.

Toegang tot DE WEDDINGPLANNERS LOUNGE:

de besloten online leeromgeving met daarin checklists, templates, formats van trouwprogramma’s, het draaiboek en zakelijke documenten.

6 PERSOONLIJKE STRATEGIE-CALLS:

één op één gesprekken om in alle vertrouwen te overleggen of te sparren over jouw stappen of struggles.

Je hebt geen tijd voor een meerdaagse cursus of opleiding. Je hebt gewoon direct antwoord nodig op de vragen en struggles die nu voor jou en jouw bedrijf van toepassing zijn. Op gebied van Weddings én op gebied van de Business.

DE WEDDING BUSINESS BOOST HOUDT IN:

In de online kick-off gaan we direct aan de slag met jouw persoonlijke doelen en ik help jou direct meer richting te krijgen. 

Voor extra finesse, sparring en brainstorm op praktische wedding details, zijn de coachcalls beschikbaar. Wat je al weet gaan we versterken en waar je moeite mee hebt, gaan we aanpakken. Na de cursus kun je de coachcalls gebruiken voor situaties die je in de praktijk tegenkomt.

Je krijgt tweewekelijks feedback op jouw ingeleverde opdrachten. Deze worden persoonlijk door Hamida beantwoord. Ik kijk kritisch mee en help jou om te verbeteren waar nodig. Want zonder feedback weet je niet of je op het juiste spoor zit.

Het Weddingplanners theorieboek omvat alle kennis en theorie op gebied van bruiloften plannen. Het boek is zeer gedetailleerd en omvat uitgebreide uitleg over het vak weddingplanning. Dit boek kun je voor de rest van je leven gebruiken als naslag en is alleen verkrijgbaar via de Wedding Businesss Academy.

In de Weddingplanners Lounge vind je écht alle documenten, checklists, formats en voorbeelden die je als toekomstige weddingplanner nodig hebt. Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Dat heb ik al voor je gedaan.

Maak kennis met gevestigde en betrouwbare leveranciers die actief zijn in de trouwbranche. Dit gaat jou helpen om jouw eigen netwerk te starten.

Tegen het einde van het traject, krijg je een 1:1 sessie met Hamida. In deze sessie help ik jou met jouw persoonlijke, laatste strategische stappen.

Je krijgt alle tools en theorie die je nodig hebt om een professionele weddingplanner te worden én je leert hoe je er een winstgevende business van maakt.

Go get whats yours:

Ondersteuning op maat

Vanuit mijn rijke ervaring als weddingplanner, leid ik je door alle kennis en theoretische aspecten die essentieel zijn voor een weddingplanner. Hoe en wanneer we dat doen, gaan we samen bespreken.

Persoonlijke coaching

Tijdens het 1:1 traject ontwikkel je onder directe begeleiding de vaardigheden die je als weddingplanner nodig hebt. Je krijgt praktische tools en leert technieken die je direct kunt toepassen.

Na het traject

Na 6 sessies ben je klaar om je kennis toe te passen in de praktijk. Jouw strategie-calls zijn daarna nog beschikbaar om vraagstukken te bespreken die je in de praktijk nog tegen gaat komen. Jouw persoonlijke strategie-calls zijn 6 maanden inzetbaar. 

Toegang tot de kennisbank

DE WEDDINGPLANNERS LOUNGE

In de Weddingplanners Lounge vind je alle benodigde checklisten en voorbeelden van documenten, die je als toekomstige weddingplanner nodig hebt. Van planningen, draaiboek en moodboards tot aan offertes, facturen en algemene voorwaarden.

ALLEEN BIJ DE WEDDING BUSINESS ACADEMY

HET WEDDINGPLANNERS THEORIEBOEK

Het Weddingplanners theorieboek omvat alle kennis en theorie op gebied van bruiloften plannen. Het boek kun je voor altijd als naslag gebruiken.

STRATEGIE-CALLS

1:1 GESPREKKEN

één op één gesprekken om in alle vertrouwen te overleggen of te sparren over jouw stappen of struggles. Of om extra finesse en handvatten te krijgen op onderwerpen die jij nog lastig vind.

INCLUSIEF

Toegang tot de netwerk events

Om jou op weg te helpen binnen de trouwbranche, krijg je toegang tot de netwerkevents, waar je direct kennis kunt maken met  gevestigde en betrouwbare (trouw)leveranciers

BONUS

livedag met Hamida

een 1:1 live sessie, waarin ik jou help met de allerlaatste strategische stappen. 

"Ik heb zoveel geleerd, ik zou niet weten hoe ik het zonder zou moeten doen."

“Ik was op zoek naar een opleiding op afstand, maar het liefst met persoonlijk contact. Ik had al ervaring in het organiseren van bruiloften, maar was bang dat ik met een weddingplannersopleiding niet voldoende uitdaging zou hebben. Maar Hamida heeft mij verwachtingen overtroffen en ik heb zoveel van haar geleerd! Ik weet niet wat ik zonder haar zou moeten doen.”

Monique Ritsema - Caribbean Dream Weddings and Events

INVESTERING

8 pilot plekken voor 166 euro per maand! We starten per 1 juni

(bedragen zijn ex. 21% BTW)

6 maanden lang één-op-één coaching:
leren en direct in praktijk brengen
Wil je na het traject het keurmerk ontvangen, zodat bruidsparen zien dat jij alle kennis in huis hebt als professionele weddingplanner? Na een toetsingscriteria kan dit! Informeer hierover tijdens een vrijblijvende call.

Erkend opleidingsinstituut

De Wedding Business Academy voldoet aantoonbaar aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs en staat geregistreerd bij het CRKBO. 

"Wij hadden Hamida als stok achter de deur".

“Vorig jaar november hebben ons eerste grote event neergezet. Wij vonden het gegeven begeleiding, advies en hulp heel behulpzaam. Toen wij bij Hamida kwamen, hadden wij nog iets van 3 maanden tot het event, dus de hulp die wij toen kregen was ook echt nodig. Hamida was ook echt onze stok achter de deur. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Zij heeft ons laten zien wat beter kon en hoe we het een en ander beter konden oppakken. Dit zijn voor ons echt stevige handvatten voor dit event en voor in de toekomst.”

Golden Lotus Eventsplanners

SUCCES STORIES

Zij gingen jou voor:

We breathe weddings. We love weddings. We know weddings.

WEDDING BUSINESS ACADEMY nederland

Jouw go to expert om professioneel weddingplanner te worden.

volg ons via social media